3 de març 2007

Guinnejant

Em retrobo amb en Carlitos (Villena, Alacant), que continua a la ciutat, al bar del Marco's Leisure Center. Sí, sí, és un centre esportiu, però hi ha un bar immens, una sala de concerts, sales de billars..., és clar, després de fer esport s'ha recuperar el que s'ha perdut suant... Després de veure com el Barça perdia amb el Sevilla, decidim anar a fer alguna cosa més profitosa i anem, juntament amb l'Ombretta, d'Itàlia, cap a la sala de concerts del Marco's. Res en especial.

Amb en Josep (Castellar del Vallès), a qui he conegut a l'escola d'idiomes, anem cap al Biddy Mulligans, a Grass Market. Al sortir d'aquest pub irlandès veiem a una noia vestida de conilleta (comiat de soltera? aniversari?); no fa massa bona cara, o va molt beguda o s'ha barallat amb el xicot... Podeu veure com va abrigat en Josep i com va la noia i el noi que l'acompanya. Tampoc fa excessiva fred, uns 5 graus..., però fa força vent.






En fi, deixem la conilleta que faci el seu camí i porto a en Josep a iniciar-se al sempre increïble món del Royal Oak, on em trobo a un italià que justament vaig conéixer al pub. Quins records aquest pub! Quant xerrades (o intents de xerrades...) amb escocesos amb qui compartíem taula o senzillament teníem drets al costat. El cambrer que al final ja em posava la Guinness només entrar no hi és. No sé si hi aniré tant en un mes com perquè el nou assoleixi el seu nivell, ha ha ha!! I abans de tornar cap a casa, una pizza, que aquelles hores (escoceses, o sigui les 2 de la nit), sempre entra bé!!