16 de març 2007

Going out & more

Per més que pugui anar a molts pubs sempre acabo tornant, atret per no sé ben be què, cap al Royal Oak. Ja ho deia aquí mateix fa uns mesos, no és pas el pub més guapo, però té alguna cosa que el fa especial, la seva atmosfera és particular. A més, quasi mai en surts sense que algú, especialment personatges (i sovint quins freaks!), et vingui a donar conversa o a dir-te alguna cosa.






Última setmana d'en Josep a Edinburgh, no ha trobat feina i se'n torna cap a casa. Nice to meet you guy! El cert és que ens hem fet molt, la gent que conec de l'altra vegada estan tots molt ocupats treballant i és difícil quedar amb ells. Hem rigut molt, tan a classe (no l'hem liat ni res alguns matins, aquella cara de sorpresa dels professors pensant "estan tocats del bolet aquests dos"), com sortint de festa. Fotos del lunch a què ens va convidar a l'escola d'idiomes perquè era el seu últim dia així com l'últim de l'Hugo, i del sopar a casa de la Elena, amb en Triki (Cookie Monster) i el conillet tristos perquè en Josep ja no dormirà més amb ells, ha ha ha ha ha ha ha ha ha!!!!






I més fotos de les nostres sortides nocturnes, The Jam House, The Whistle Binkies -on enganxem a un grup que ens deixa sorpresos, North Foundation, a més de trobar alguna frase curiosa en uns quadres a la paret-, The Finnegan's Wake, anuncis a tort i a dret dient que St. Patrick's Day s'acosta, l'Ovella Dolly penjada davant del National Museum of Scotland, un concert al Marco's en una nit benèfica -de fet passàvem per allà, havíem anat a veure el Barça i ja que hi érem...-, la celebració a "l'hora del pati" de l'aniversari de la Eleonor -una profe de l'escola- i alguna cosa més...












I bé, què millor per acabar aquest reguitzell de fotos "estressants" que una passejada pel Royal Botanic Garden.