8 de febr. 2009

Vacances a Montréal (Québec), dijous-dissabte

I més i més: sopar amb uns companys de la Universitat a on estudia la Judit, visita a la Biodôme (un zoo cobert), la torre de l'Estadi Olímpic, patinada improvisada sobre una petita pista de gel en un parc, pujada a MontRoyal -un turonet al mig de la ciutat on s'hi fa esquí de fons i des d'on es poden contemplar unes grans vistes de la ciutat-.

















De concert

L'Annie ens ha portat a veure a Zébulon, un grup que havia tingut molt d'èxit al Québec i que ara s'han tornat a ajuntar. Ha estat bé, l'actuació era en un teatre-bar, amb taules i cadires; el públic ha estat fantàstic, a més d'aplaudir i cridar tot el concert han corejat els temes més coneguts del grup i els han obligat a fer uns quants bisos.

Posta de sol sobre le Fleuve Saint-Laurent, passant pel pont sobre el mateix riu i fotos del concert (la majoria són fetes amb la càmera d'en Tete, per ell, la Judit i també l'Annie, no hi ha com tenir una bona reflex!!!).




















3era esquiada

Aquesta vegada hem anat a Mont Saint-Sauveur, una de les estacions més a prop de la ciutat, cosa que implica més gent -tot i que tampoc hem fet tantes cues- i molta, molta més fashion people... Ha estat bastant bé -neu dura en bones condicions amb una fina capa de neu pols per sobre- fins que ha començat a ploure glaç i ens hem quedat ben blancs, amb tota la roba ben encarcarada, arrebossada d'una capa d'aigua glaçada. I el mateix ha passat amb les pistes i per descomptat que amb les ulleres de ventisca, o sigui que vinga, a descongelar-se a l'interior del bar i cap a casa.

I les fotos: conduïnt i netejant els vidres del cotxe de l'Annie (tota una aventura de cotxe, he he! s'engega quan vol, la tapa del dipòsit de la gasolina s'obre quan ja tothom t'està mirant pensant què fas al sortidor 10 minuts..., però el que més important és que funciona!!!!), l'estació, la neu, el glaç, etc...













Sopar de comiat

Buf, quin soparet i festeta que ens hem muntat!! A més de l'Annie, la Judit, en Tete i jo també hi havia l'altra comanya de pis, l'Annelise i uns amics de l'Annie. Pa amb tomata, truita de patates, amanida i risoto, tot regat amb bon vi i bones cerveses. Música, ballaruques, guitarra, piano (ah sí, jo tocava el piano!! ui quant de temps...) i tornada a l'alberg a pota, el metro ja fa estona que l'han tancat...

I aquestes són les proves del delicte: els preparatius, la cremada de torrades que fa saltar l'alarma anti-incendis, sopar, primers riures i primeres tonteries, etc... (sense comentaris, he he!!).










2 comentaris:

judit sala ha dit...

jeje n'hi ha de molt bones..et lliures dels videos, però pels pèls eh!
bona nit i bon son..jeje

albertkurti ha dit...

ha ha ha ha ha ha ha ha!!