23 de març 2009

Sol i neu

Estació d'esquí de Masella

10.00 Ja som al Cap del Bosc disposats a gaudir d'un bon dia d'esquí i surf (o sigui, tonto l'últim!). Avui altra vegada amb en Tete i també amb un amic seu, en Charlie, un altre bon xavalillo d'Olot (ja sabeu, aquests d'Olot...).


10.30 Ehem ehem... Problemes d'hidratació i de rum rum intestinal... altrament dit gana. Uix, haurem de fer una aturada tècnica, no fos cas que en Tete ens caigués a mitja pista. Nano, t'has de cuidar més! (amb "carinyu" eh?).



Una mica més tard ja tornem a estar en marxa. Fa tres dies que de nit i a primera hora del matí les temperatures estan lleugerament sota zero. Bé! Això vol dir que la neu es conserva dura fins al migdia, sobretot a les parts altes de l'estació. A baix, millor no anar-hi, txip-txap txip-txap.




Primers salts d'aquest parell d'snowboarders a l'snow park.




En Charlie i jo amb la Cerdanya de fons i la pista dels Isards, on hem gravat aquest petit video (quina mala qualitat d'imatge, m'estic pensant a canviar la càmera de fotos...).





14.00 Dinar i cap a casa. Mentre un dorm (ui ui, que fluix que et veig avui...) els altres dos la fem petar tot baixant.