7 de maig 2006

Pubs&Clubs

Alguns dels pubs, clubs, cafès i sales de concerts que es poden trobar a Edinburgh. A la ciutat hi ha més pubs que dies té l'any, cap a 400.

The Royal Oak, petitíssim, dens, sorprenent. Un dels meus preferits. No és dels pubs més guapos, però sí dels que té més tela; és quasi impossible que no et vingui algun personatge a donar-te conversa (molts d'ells amb algunes pintes o whiskies de més...). Imprescindible per millorar l'anglès, el pub, no que vagis begut, ha ha ha!!!



The Sandy Bell's, tipus folk, com el Royal, però potser sense tants personatges.



The Cafe Royal Bar



The Forest cafe (a not-for-profit organic cafe and art space), molt hippie. Els "cambrers" són voluntaris, espai autogestionat, amb sala d'assaig, d'exposició. No s'hi ven alcohol però en pots portar pagant un "peatge".


The Jam House, una sala de concerts, que guapa!!! Doble o triple programació la majoria de dies. El dia de les fotos quasi hi havia més gent a l'escenari que a baix...





The Queen's Hall, una altra sala de concerts. Aquest dia hi ha actuava Salsa Celtica, fusió increïble. Tots els tècnics de so som tan freakies? quina professió...!




The jazz bar, una cava petita, petita. Doble programació cada dia, tarda i nit.




The Bongo Club, molt xulo.



Studio 24, un dels locals més underground on he estat.




The Finnegan's Wake, un pub Irlandès, per liar-la.



The Brass Monkey, amb chill-out inclòs.


Pleasance, un bar de la universitat a on acostumem a mirar el Barça



The Left Bank



Biddy Mulligans, un altre irlandès i The Greyfriars Bobby's Bar, on vaig provar el haggis, menjar escocès a base de carn de xai triturada -incloses les tripes-, picant, acompanyat amb puré de patates i naps, no està malament.



The Tron, The Mitre, The Kenilworth, The Scotsman's Lounge i The Deacon Brodie's Tavern





The elephant house, un cafè molt acollidor i tranquil. Diuen que la J.K. Rowling hi va escriure el primer Harry Potter perquè no es podia pagar la calefacció del seu pis. Amb vistes al castell (Hogwards?).



The Bannerman's Bar, el clàssic dels dimarts entre els universitaris estrangers.



El Cabaret Voltaire, un petit club/sala de concerts, l'Opium (hard music), el Rush Bar (un bar com qualsevol altre), l'Espionage (discoteca multinivells, multibars i multigent) i The Honeycomb, club molt underground que només vam disfrutar una vegada perquè el van tancar, llàstima!





Coffee etc, un dia passava per aquí i portava la càmera...



Negociants (quan és tard per sopar a tot arreu aquí encara hi som a temps, burgers, nachos, fries, onion rings and pints, of course!). I The Blind Poet.


Posavasos amb missatge. No he vist cap control d'alcoholèmia, però la gent que condueix no ha begut, us ho asseguro. Imagino que la llei deu ser molt dura.