21 de gen. 2006

Primera festa al pis

Hi arribem tard -tard pel que és aquí tard, cap a mitjanit-, perquè hem tingut assaig amb el grup que hem muntat amb dos italians, en Jose de Villena (Alacant) i en Joan Enric (de Vidreres, pels que no el conegueu). Al pis hi trobem gent molt variada, tan d'edat com d'aparença. S'han format dos espais amb dos ambients diferents. Trobo que hi ha molta calma per ser una festa. Això s'haurà d'animar, no? Van arribant colegues que he pogut avisar a última hora. Coses de l'idioma, he sabut que es feia la festa avui mateix, quan he vist als companys de pis que anàven a comprar menjar i beure...; havia "entès" que un d'ells feia un sopar amb uns amics. Però no, es tractava d'una festa! Doncs benvinguda sigui!



Al pis no s'hi pot fumar, haureu d'anar al carrer, bé, a l'escala si no us veieu amb cor de tornar a pujar els 4 pisos...



En Joan Enric descobreix una guitarra i en Dave em porta un tecladillo. La comencem a liar. Kiko veneno, Bob Marley, Roy Orbison... Passa el temps i els d'aquí comencen a desfilar. Continuem cantant i ens anem quedant sols. Ja passa.





Hi ha cap local per anar? Ui, és tard, ja els han tancat tots -no oblidem que estem a Edinburgh-. No, no, aquí no et pots quedar a dormir! O buscaves el WC...?